Szemöldöktetoválás Permanent System módra

Permanent System márkánk megalkotásakor kimagaslóan fontos szempontnak tartottuk, hogy időtálló szemöldök színeket, minden apró részletre kiterjedő pigmentológiai képzést és a lehető legkisebb átmérőjű tűt tudjunk ajánlani sminktetováló kollégáink számára. Gárdai Éva a Permanent System vezető oktatója tapasztalatai alapján csupán e hármas egységéből lehet kivitelezni a tökéletesen természetes szemöldökformázást.

Lefelé-ívelő-szem-korrekciós-technikája

Hogyan segíthet e három tényező kialakítani a tökéletes szemöldök pigmentálást?

Permanent System koncentrátum pigmentek 19 különböző másod- illetve harmadrendű pigmentformulát képviselnek. A színek megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kombinációink ne tartalmazzanak negyed-,ötöd- illetve hatodrendű variánsokat, megelőzve ezzel az „iszapos szürke” szemöldök színek kialakulását. Harmadrendű színeink alapszínnel való kombinálása csekély színmódosítások lehetőségét fenntartja, azonban negyenrendű színeink komplett színkombinációs rendszerek. Ezek további keverése „iszapos szürke” színek veszélyét rejti magában. A koncentrátum pigmentek állaga megfelelő festékfelvételi módszere a „járó motoros” felszivatás. Ez az állag csekélyebb tűhossz mellett is egyenletes festékadagolást tesz lehetővé.

Mindemellett PS színelmélet tanfolyamunk nélkülözhetetlen háttér információval látja el kedves felhasználóinkat a tökéletes pigment választás protokolljáról illetve a nemkívánatos színváltozások okairól és kezelésének lehetőségeiről. A piacon megtalálható mikropigmentáláshoz használt pigmentek viselkedése egységes: minden „permanent makeup pigment” mulandó bőrszínezést végez és minden pigment formula és bármely alapbőrtípus vagy kopott tetoválás színe összeadódik és változtat a tetoválandó festék színén. A pigmentológai alaptéziseinek megértésének hiányában előnytelen színvariánsokra és színváltozásokra számíthatunk. Ennek kiküszöbölésére a Permanent System oktató csapata összeállított egy különleges színelméleti oktatást, amely segít Önnek felhasználónak mélyebb betekintést nyerni a pigmentek bőrbe való viselkedéséről.

Továbbá igencsak fontos szempont a moduljainkban használt tűk vastagsága. A digitális direkt meghajtású mikropigmentáló készülékek forradalmasították a smink- és orvosi tetoválások piacát. A direkt meghajtásnak és a pontos tűbefogásnak köszönhetően a tűk oldalirányú kilengése minimalizált, ezáltal a bőr kis trauma mellett egyenletes mélységben színezhető. Büszkék vagyunk arra, hogy Permanent System tűmoduljaink a piacon egyedülállóan keskeny 0,26 mm-es átmérővel rendelkeznek. Ez a csekély átmérő mellett még inkább csökkenthető a felhám szükségtelen roncsolása. Következésképpen minimális hámsérülés mellett maximális pigment mennyiség implantálható, és a regenerációs időszak csökken, apróbb varrok kialakulására számíthatunk.