FÁJDALOMMENTES SMINKTETOVÁLÁS

Fájdalommentes sminktetoválás

Valóban fájdalommentes szemöldöktetoválás

Önmagában egyik sminktetováló készülék, ill. technológia sem fájdalommentes, azonban a korszerű érzéstelenítő készítmények alkalmazásával már hatékonyan, és biztonságosan tudom érzésteleníteni a szemöldök területét, és valóban teljes fájdalommentességet tudok vendégeimnek biztosítani. Nem kell többé rettegnie, hogyan fogja kibírni a szemöldöktetoválást, még az alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeim számára sem! Saját tapasztalatom, és a vendégek visszajelzése alapján állíthatom, hogy a régebbi, kellemetlen szemöldöktetoválások kora már a múlté, helyette egy abszolút könnyen bírható, fájdalommentes beavatkozás érzése tapasztalható.

Hogyan tudok valóban teljes fájdalommentességet biztosítani?

Természetesen ebben közrejátszik lassan 20 éves sminktetováló tapasztalatom, rutinom, hiszen az évek alatt tökéletesen kifejlesztettem, hogyan tudok a legfinomabban, legkíméletesebben bánni a szemöldök érzékeny bőrével, és szintén nagyon sokat jelent az, hogy csúcskategóriás készülékekkel dolgozom, amelyek csak a legkisebb traumát okozzák a bőrnek. Ez azonban még nem lenne elég a fájdalommentesség biztosításához, az egyedülállóan hatékony, legújabb fejlesztésű érzéstelenítő készítmények nélkül. Ezek az érzéstelenítő készítmények már hatékonyan, hosszú időre tudják az érzéstelenítő hatást biztosítani, mindezt a korábban tapasztalható kellemetlen mellékhatások, mint a csípő érzet, jelentős mértékű duzzanat nélkül.

Az érzéstelenítés folyamata

erzestelenites

Szemöldöktetoválások során még a munka megkezdése előtt szükség van előérzéstelenítésre, amely kellő hatékonysággal zsibbasztja el a szemöldök területét. Ezen hatás eléréséhez az un. érzéstelenítő szemöldök tapaszt alkalmazom, amely több korszerű érzéstelenítő hatóanyag kombinációját tartalmazza, és megfelelő érzéketlenséget biztosít a munka elkezdéséhez. Ezt a tapaszt egyszerűen felhelyezem a szemöldökre, majd néhány perc hatóidő elteltével, eltávolítom. Miután már kialakult a szemöldök érzéketlensége, megkezdem a tetoválást.

Ezután már a szemöldöktetoválás ideje alatt egy folyékony érzéstelenítő készítményt alkalmazok, amelyet applikátor segítségével dörzsölök be a bőrbe, ez biztosítja a folyamatos érzéstelenítő hatást az egész munka alatt. Eközben a vendéggel folyamatos kommunikációban vagyok, bármikor kissé kellemetlenné válna számára, kérem a jelzését, és ismétlem az érzéstelenítést.