Kapcsolat

WELLNESS KOZMETIKA ÉS ALAKFORMÁLÁS

Tel.: 06/30-2429400
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Szilágyi Lajos út 30.
Email: info@szemoldoktetovalas.hu
Nyitvatartás és bejelentkezés: hétfőtől-péntekig, 8 órától 19 óráig

MEGKÖZELÍTÉS GÉPKOCSIVAL

BUDAPEST Irányából

  1. Az M0-ásról a Szigetszentmiklós-Csepel lejárónál célszerű lehajtani.
  2. A LUKOIL benzinkútnál lévő körforgalmon egyenesen áthajtani Szigetszentmiklós felé.
  3. Szigetszentmiklósra beérve a Lidlnél lévő lámpánál egyenesen kell áthaladni, majd az első körforgalomnál balra (harmadik kijárat) kihajtani a Centrum felé.
  4. Kb. 200m múlva az út közepén lévő kis járdaszigetet jobbról megkerülve egyenesen, a járdaszigeten lévő útbaigazító tábla szerint a Szilágyi Lajos út irányába.
  5. A járdaszigetet elhagyva kb. 500 méter múlva elérünk egy stop táblás kereszteződést, itt jobbra fordulva ráhajtunk a Szilágyi Lajos útra, ahol 300 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

Üzletünk saját ingyenes parkolóval rendelkezik.

SZIGETHALOM Irányából

Szigetszentmiklósra beérve az első körforgalomnál egyenesen (második kijárat). Kb. 1000 méter múlva jobbra a Szilágyi Lajos u. 30 szám alatt található a szépségszalon.

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

BUDA

A Camponától induló 138-as kék busszal az Auchan áruházi bekötőút megállóig (menetidő 12 perc), majd a 679 Budapest – Szigetszentmiklós – Budapest járattal (menetidő 22 perc), a Szigetszentmiklós, Kisfaludy köz megállóig, ahol 150 méter múlva bal oldalon, a 30 szám alatt található a szépségszalon.

PEST

Közvágóhídról Ráckeve irányába induló hévvel, a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.
Menetidő kb.: 37perc

RÁCKEVE, DUNAHARASZTI, TÖKÖL, SZIGETHALOM

Ráckevei hévvel a Szigetszentmiklós megállóig, majd az Árpád utcán kigyalogolva balra a Szilágyi Lajos utcán 300 méter múlva található a szalon.