Bemutatkozás

“Szemöldöktetoválás igényesen, stílusosan, személyre szabottan…..”

A szemöldöktetoválás készítése számomra azt a szín és forma harmóniát jelenti, amely képes új értelmet adni a szemöldöknek, esztétikussá, harmonikussá teszi az egész arcot, és kiteljesíti, megfiatalítja viselője egész személyiségét.

szemoldok

Szálazott szemöldök tetoválás elötte | Szálazott szemöldök tetoválás utána

Biztosan Ön is látott már furcsán ívelő cérnavékony, vagy éppen ellenkezőleg markáns, halántékig kihúzott, rémisztően fekete, stb. szemöldök-tetoválást, ami természetellenessé, agresszívvá tette viselője arcát. Személy szerint a természetes és harmonikus, az arcformához leginkább illő szemöldök tetoválás híve vagyok, és még a vendég kérésére sem készítek el olyan munkát, amit előnytelennek ítélek meg számára. Munkáim során ezért a tökéletes precizitáson felül maximálisan törekszem arra, hogy minden vendégem számára megtaláljam az egyéniségéhez, adottságaihoz leginkább illő szemöldökszínt és szemöldökformát.

Az általam készített szemöldöktetoválás leginkább azzal tűnik ki, hogy helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, természetességét, mégsem tűnik sminktetoválásnak, „csak” ízléses, természetes hatású szemöldöknek.

Garancia szemöldöktetoválásaim minőségére…

Tudás

amszterdam

2014 Amszterdam nemzetközi sminktetováló konferencia.

branco

2014 Belgrád Japán szemöldök kurzus

Közel 20 éves sminktetováló szakmai tapasztalattal rendelkezem, ezen idő alatt több száz szemöldöktetoválást készítettem. A hazai Long-Time -Liner Linergist képzésen felül számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián vettem és veszek részt, annak érdekében, hogy minden, újdonságnak számító, világszinten is kiemelkedő minőségű technika elérhető legyen szalonomban. Ebben az évben is a legszebb és legtermészetesebb sminktetoválásokat készítő európai mesterektől sajátítottam el a japán szemöldök elkészítési technikát.

Jelenleg egyéni, személyre szabott szemöldöktetoválások készítése mellett trénerként saját sminktetováló márkánk a Permanent System hazai oktatásában veszek részt, hozzásegítve más kozmetikus szakembereket is sminktetováló tudásuk tökéletesítéséhez.

Sminktetováló készülékeim

Saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy igazán igényes és minőségi sminktetoválást csak a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő készülékkel lehet végezni. Szemöldöktetoválásaimat ezért három csúcsminőségű készülékkel, a Margo Laser Digital, Vena, és Mastor Digital készülékekkel készítem. A három készülék biztosítja számomra, hogy mindig az adott technikának, bőrfelületnek leginkább megfelelő gépet használjam.
Legújabb innovácós sminktetováló készülékem

Margo Laser Digital

margol

Legújabb készülékem, a Margo Laser Digital mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik.  Az általam eddig használt gépek közül a legnagyobb pontossággal dolgozik, ezért minimalizálódik a bőr sérülése, és gyorsabb a regenerációs idő.   A technológia kifinomultsága végett, szemöldöktetoválás készítésekor vendégeim többsége semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztal. Ez különösen fontos számomra, hiszen a fájdalommentesség biztosítása mindig is kiemelt része munkámnak.
A készülék egy szabadalommal ellátott tűrendszert, a PRECISE Cartridge alkalmaz, amely a tökéletes higiéniás biztonságon felül a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben, és egyenletesen adagolja a bőrbe. Ennek eredményeképpen gyógyulás után a pigment nagyobb mennyiségben és egyenletesebben marad a bőrben, mint korábban. fotó gépről,

Vena Digital és Mastor Digital

big_vena

A Vena Digital és Mastor Digital készülékeket hosszas piaci tesztelés alapján választottuk saját sminktetováló márkánk készülékévé, amely kozmetikai és orvosi korrekciós pigmentálások készítésére egyaránt kiváló. A fő keresési szempont a készülék választása során az volt, hogy a sminktetoválást maximális precizitással, 100%-ban biztonságosan és a lehető legkisebb fájdalomérzettel lehessen készíteni. A gépek számos olyan technikai innovációval rendelkeznek amely ezen igényeket maximálisan kielégíti. foto Vena, Mastor

mastor

Precizitás

Az igényes, minőségi szemöldök tetoválások készítése során, főleg a szálazott szemöldök tetoválás készítésekor elengedhetetlen a sminktetováló készülék precíz, pontos vonalvezetése. A Vena Digital és a Mastor Digital készülékek különösen precíz, határozott szálak készítésére alkalmasak. Digitális vezérlésük biztosítja azt, hogy a tű állandó, egyenletes leütésszámmal dolgozzon, amely feltétele annak, hogy precíz, határozott, mégis finom, természetes hatású szálakat, vagy egyenletesen satírozott hatást érjek el. A készülékek direkt meghajtása következtében az érzékeny bőr hámsérülése minimális, ezáltal jelentősen lerövidül a gyógyulási idő.

Biztonság

Sminktetoválás készítésekor alapkövetelmény a 100%-os sterilitás és a tökéletes higiénia, amelyet csak az egyszer használatos tűmodulok biztosítanak maximálisan. A legkorszerűbb sminktetováló készülékek, mint a Vena Digital és a Mastor Digital készülékek, kizárólag egyszer használatos biztonsági tűmodullal működnek, ami azért fontos, mert így a fertőzések lehetősége teljes mértékben kizárható. Sok forgalomban lévő készüléknél csak a maga a tetováló tű cserélhető, a tűmodul, amely szintén érintkezik a vendég testnedveivel nem eldobható, csak fertőtleníthető.

Microblading | Microshading Pen

2015-New-Style-Permanent-Manual-font-b-Eyebrow-b-font-Makeup-font-b-Tattoo-b-fontA microblading szemödök tetoválást kézzel készítem, ehhez egy speciális toll eszközt használok, amellyel egyedülállóan lágy, finom hatású szemöldök tetoválást tudok készíteni. A microblading technikával készített szálak annyira vékonyak, hogy szinte beleolvadnak a természetes szemöldök szálak közé, ezáltal kivételesen természetes összhatást nyújtanak

Fájdalommentes sminktetoválás

erzestelenitesNapjainkra a sminktetováló készülékek innovációjában fő szempont a fájdalomérzet minimalizálása a sminktetoválás során. A Vena Digital és a Mastor Digital készülékek higiéniás moduljának tűje a legvékonyabb, átmérője megegyezik egy akupunktúrás tű átmérőjével. Ez a rendkívüli tűvékonyság a legkisebb traumát okozza a bőrnek, amely egyáltalán nem, vagy minimális fájdalomérzetet jelent a vendégnek. A fájdalomérzet további csökkentése érdekében a higiéniás tűmodulok tűi orvosi acélból készülnek, biztosítva a tű lehető legpontosabb behatolását a bőrbe, amely ezáltal nem ingerli a fájdalomérzékelő idegvégződéseket.

Természetesen a teljes fájdalommentesség elérése érdekében a szemöldök tetoválások során korszerű és hatékony érzéstelenítő készítmények alkalmazása szükséges, de a minőségi készülékek használata nagyban hozzájárul a tökéletes fájdalommentesség biztosításához az egyész munka alatt. A valóban fájdalommentes szemöldöktetoválásról itt olvashat…

Festékek

festekekSzínárnyalat tekintetében egyedülállóan, mintegy 70 -féle gyönyörű, finomabb, és intenzívebb hatású festékszín választását biztosítom vendégeim számára. Festékeim mindegyike a neves német Dermatest minőségbiztosítással rendelkeznek, antiallergének és közel 15 év alatt egyetlen esetben sem tapasztaltak allergiás reakciót.
Garanciát vállalok arra, hogy minden vendég számára az egyéniségéhez leginkább illő színt használom, festékeim biztosan benne maradnak a bőrben és idővel foltosodás nélkül kopnak ki.